Praktfulla (i) Priorat – ny resa att boka

På grund av ett oerhört tryck på 2025 års första vinresa, Praktfulla (i) Priorat, som sålde slut på bara ett par dagar gör vi nu för första gången i Sommelierskans resehistoria ett omtag på samma resa och åker igen veckan efter! Jag vill naturligtvis att alla som är sugna på att följa med ska få en plats och därför finns nu en ny chans att boka in sig, den 15-19 maj. Programmet är i princip identiskt med den tidigare veckans tur, men vi byter hotell i Priorat, till ett i byn Gratallops.

Som du förstår är det ingen idé att vänta någon längre stund med att boka, hälften av platserna är redan tagna av de som stod i kö på första turen. Maila mig på vinprovning@sommelierskan om du har funderingar eller vill boka. Välkommen att följa med på äventyr i ett av Spaniens mest ansedda vinområden!

Nu vinkar vi av juli och går med glädje in i augusti, då ju också höstens vinprovningar sätter igång. Har du inte bokat din plats ännu är det hög tid nu:

18 augusti kl. 17.00 Pinot Noir med vänner. Vi inleder söndagsskoleterminen med en kär druva som passar sensommaren och tidiga hösten alldeles perfekt. Vem säger nej till en kantarelltoast och ett gott glas sval Pinot?

23 och 30 augusti kl. 17.15 AW hos Sommelierskan: Crémant. Två helt fullbokade fredagar bådar gott inför AW-hösten i källaren! Nästa tillfälle blir den 13 september och då är det premiär för quiz, som kommer handla om mycket mer än vin.

28 augusti kl. 18.30 Nyfiken på vin 1.0. I höst har jag lagt ut några minikurser om tre tillfällen och den första, en grundkurs i vin kan vi kalla den, startar den 28 augusti då vi kommer prata om vitt och mousserande vin. Övriga datum blir 25 september och 23 oktober. Boka hela kursen för 1 800 kr, eller enstaka tillfällen för ordinarie pris 795 kr per gång.

Hela höstens kalendarium hittar du här. Vi ses i källaren i höst, jag längtar!

Anna

Nu kan du boka 2025 års första vinresa!

Jag är så glad att kunna säga att 2025 års första vinresa går till en del av Spanien som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, nämligen Priorat. Älskar du som jag vinerna därifrån med Garnacha i huvudrollen tycker jag du ska lusläsa programmet och genast boka din plats!

Praktfulla (i) Priorat 8-12 maj 2025

Ha en underbar juli, och tveka inte att höra av dig oavsett om det gäller resor eller vinprovningar!